Swedish Supplements - Vitamin & Mineral Complex, 2 x 60 Magnum Capsules

I lager.
389 kr

Vitamin & Mineral Complex från Swedish Supplements, ett kosttillskott för dig som kräver det lilla extra. Unik sammansättning där vitaminer och mineralerna är uppdelade i två olika kapslar.

 • Unik vitamin- / mineralprodukt uppdelad på två olika kapslar
 • Tag vitaminerna på morgonen och mineralerna på kvällen
 • Totalt 24 vitaminer och mineraler
 • Med 5 olika växtextrakt

Swedish supplements presenterar Vitamin & Mineral Complex. Detta är ett kosttillskott med vitaminer, mineraler och växtextrakt. Men istället för lägga allt i en kapsel så har vi valt att dela upp vitaminerna och mineralerna för att ge dig långt mer avancerad produkt än vad som normalt finns på marknaden.

Vitamin & Mineral Complex ger dig två månaders förbrukning utav:

 • 15 vitaminer
 • 9 mineraler
 • 5 växtextrakt

Vitaminer och mineraler är i de flesta fallen essentiella mikronutrienter. Det innebär att vi behöver få i oss dessa via maten eller på annat sätt då vi inte kan producera dem själva. Vitamin & Mineral Complex är ett avancerat men enkelt sätt att säkerställa att man får i sig dessa ämnen.

I kroppen fyller vitaminerna och mineralerna ett mycket stort antal roller då de är involverade i ett omfattande antal biokemiska processer och vävnader. Ett axplock på dessa funktioner är:

 • Vitamin B12 som bidrar till normal energigivande metabolism, normal funktion av nervsystemet, normal funktion av immunsystemet samt bidrar till minskad känsla av trötthet och utmattning.
 • Vitamin B3 (niacin) bidrar till normal fysiologisk funktion, normal hy och bibehållande av normala slemhinnor.
 • Magnesium bidrar till: en minskning av trötthet och utmattning, normal funktion av nervsystemet, normal muskelfunktion, underhåll av normal benstomme med mera.
 • Zink bidrar till: normal DNA-syntes, normal syra- / basbalans, normal kolhydratsmetabolism, normal metabolism av vitamin A, normala testosteronnivåer i blodet med mera.

Lägg till Vitamin & Mineral Complex från Swedish Supplements i din kosttillskottsrutin redan idag.

Antal doser per förpackning: 60 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag en kapsel av vitamin tillskottet på morgonen samt en kapsel av mineral tillskottet på kvällen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.