EFX - Kre Alkalyn - 240st kapslar

I lager.
599 kr
Antal: 2

WHY USE KRE ALKALYN EFX?

  • Gain Strength
  • Build Muscle
  • Enhance Athletic Performance

       

Jämfört med klassikern kreatinmonohydrat har Kre-Alkalyn en mängd fördelar. För det första är molekylen stabil vilket gör att den inte börjar brytas ner till det verkningslösa ämnet kreatinin när den blandas i vatten. Det gör att du, trots en lägre dos, får större ökning av din styrka och explosivitet.

  • Ökad styrka och explosivitet
  • Lättdoserat tack vare kapslar
  • Ingen uppladningsfas

Kre-Alkalyn är väldigt lätt och dosera tack vare att det kommer förpackat i kapslar.


Dessutom slipper du den viktuppgång i form av vätska som Monohydrat ger, det gör Kre-Alkalyn perfekt för dig som vill öka din styrka och explosivitet utan att bli tyngre. Även uthållighets- och lagidrottare som ska bära sin egen kroppsvikt under långa perioder kan alltså använda denna kreatinprodukt med mycket bra resultat.

Rekommenderad daglig dos: På träningsdagar: Tag 1-2 kapslar på morgonen (innan frukost) och ytterligare 1-2 kapslar 30 minuter innan träning. På vilodagar: Tag 1-2 kapslar på morgonen (innan frukost). Överskrid ej rekommenderad daglig dos.


Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.