Tyngre Kolhydrat - Hallon/Lime 1200g

I lager.
149 kr

Återhämtning med smak av söta hallon och syrlig lime: Nu kan du göra din egen sportdryck med alla kolhydrater din kropp kräver!
Kolhydrater är livet! Ja, nu menar vi naturligtvis inte att du måste konsumera dem i tid och otid för att överleva, men vill du maximera din prestation bör de definitivt ha plats i verktygslådan. Sysslar du med en idrott där det då och då blir lite flåsigt blir anledningen att ta Kolhydrat Hallon/lime ännu större.

En av våra absolut mest efterfrågade nyheter är här: Tyngre Kolhydrat Hallon/Lime är en blandning av snabba och långsamma kolhydrater, där vi lagt till rödbetskoncentrat och elektrolyter. Naturligtvis med en delikat smak av hallon/lime som du inte tröttnar på i längden. Perfekt för dig som vill kunna blanda din egen sportdryck med smak av Hallon/Lime och inte bara spara pengar, utan även kunna styra doseringen. (För även om vi alla är människor skiljer sig våra behov så klart drastiskt åt.)


Produktbeskrivning
Kolhydratsmix med snabba och långsamma kolhydrater, rödbetsjuicekoncentrat och elektrolyter. 

Innehåll:
1200 g. Skopa medföljer ej. En portion (1 dl) = 60 gram pulver. 

NäringsvärdePer 100 gPer portion, 60 g
Energi1581 kJ/378 kcal948 kJ/227 kcal
Fett0 g0 g
varav mättat fett0 g0 g
Kolhydrat94 g57 g
varav sockerarter35 g21 g
Protein0 g0 g
Salt0,59 g0,36 g

Ingredienser:
Maltodextrin, fruktos, rödbetsjuicekoncentrat, surhetsreglerande medel (citronsyra), naturlig arom, naturlig citronarom, salt.

Dosering:
Blanda 1 dl Tyngre Kolhydrat (ca 60g) med 5 dl kallt vatten.