RED AMP STACK - Ripped Extreme

I lager.
349 kr
279 kr

                                                                                        

RED AMP STACK är ett extremt effektiv kosttillskott för att öka energinivå och fett förbränning. Genom att använda en kombination av de mest effektiva ingredienserna i perfekt blandning har vi uppnått maximal synergi och effekt.
 

Varför är Red AMP Stack ett bättre val?
Aptitdämpande.
Uppiggande - max stim!
Ökat fokus på träningen.7:e generationens Red AMP Stack ger lika bra stim, fokus och uthållighet som den tidigare versionerna. Nyheter i Red AMP Stack 7:th generation är förmågan att stärka signalerna mellan nerver och muskler samt ännu mer effekt för att förhindra trötthet.

Coleus Forsoli höjer nivåerna av cAMP (cykliskt adenosinmonofosfat), kombinerat med koffein är intag av Forskolin väldigt likt en adrenalinrush. Det är också detta som verkar ligga bakom forskolinets fettförbrännande egenskaper.


Kolin är ett esseniellt ämne som hjälper till att tillverka acetylkolin. Ämnet är en viktig neurotransmittor som förbättrar signalerna mellan nerver och muskler. Kolin är även viktigt vid fettförbränningen och upptag av vitaminerna A, D, E och K.


Grönt te extrakt innehåller höga halter av Polyfenoler (antioxidant), teanin och epigallokatekingallat (EGCG). Teanin samverkar och förstärker effekten av koffein. EGCG är ett spännande ämne som bl.a minskar bildandet av fria radikaler.


Niacin har effekt på vårat HDL-värde, dvs det goda kolesterolet som bl.a hjälper till att förhindra det “onda kolesterolet” (LDL) från att fasta i blodkärlen. Niacin har också effekt på förbränningen av näringsämnen.


Koffein är värlen mest konsumerade stimulantia och har använts i minst 1500 år. Koffein motverkar känsla av trötthet och ger en känsla av ökad koncentrationsförmåga och fokus.


Rosenrot är en adaptogen som bidrar till ökad tålighet mot trötthet, stress och fysisk och psykisk utmattning.


Ingredienser:
Rosenrot (Rhodiola rosea), Koffein, Niacin (nicotin-amid), Kolin DL- Bitartrat, Coleus Forskoli extrakt, Grönt Te (Camellia sinen sis), Vitamin B6 (Pyridoxin), Piperin (från svartpeppar- extrakt, Vitamin B12 (metylkobalamin), Klumpförebyggande medel E551, E470b, Kapsel: Bovint Gelatin.


Dosering:
 1 - 2 kapslar per dag, Överskrid inte två kapslar per dag. Bör ej användas av ammande, gravida eller personer överkänsliga för koffein.Innehåll per 1 kapsel, 2 kapslar
Rosenrot (Rhodiola rosea): 200 mg, 400 mg
Koffein/ Caffeine: 150 mg, 300 mg
Niacin (Nicotinamid): 125 mg, 250 mg
Kolin (Choline) DL-Bitartrate: 100 mg, 200 mg
Coleus Forskoli extrakt: 50 mg, 100 mg
Grönt Te extrakt/ Green Tea: 50 mg, 100 mg
Vitamin B6 (Pyridoxin): 10 mg, 20 mg
Piperin (från svartpeppar): 2,5 mg, 5 mg
Vitamin B12 (metylkobalamin): 100 µg, 200 µg 
Kosttillskott: Bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överdosering kan medföra hälsorisker. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur med stängt lock. Rekommenderas ej till dig som har högt blodtryck, hjärtproblem, är gravid eller ammar.