RED AMP STACK - Ripped Extreme

349 kr
299 kr
Produkten är slut i lager :(

                                                                                        

RED AMP STACK är ett extremt effektiv kosttillskott för att öka energinivå och fett förbränning. Genom att använda en kombination av de mest effektiva ingredienserna i perfekt blandning har vi uppnått maximal synergi och effekt.
 

Varför är Red AMP Stack ett bättre val?
Aptitdämpande.
Uppiggande - max stim!
Ökat fokus på träningen.
 

RED AMP STACKs aktiva ingrediensblandning består av: Halostachine, eller N-methylphenylethanolamine som är ett extrakt från växten Halostachys Capsica. Halostachine är ett relativt centralstimulerande ämne.
Koffein är också centralstimulerande och motverkar trötthet har visat sig ha en positiv effekt på prestation, styrka och uthållighet.
Capsicumextrakt eller Spansk Pepparextrakt är tillsatt för dess effekt att öka den termogena processen (temperaturhöjning) i kroppen men också för dess effekt att minska trötthet och dämpa smärta vilket är positivt när man vill prestera maximalt (gå över smärttröskeln) som vid hårda träningspass.
 

Dosering: 1 kapsel ca 20 minuter innan träning. Överskrid inte 1 kapsel per dag.
Antal kapslar per burk: 50
Antal dagsdoseringar per burk: 50
 

Ingredienser: Koffein vattenfri, Halostachine HCI, Tinospora Crispa extrakt, Capsicum 10:1. Fyllnadsmedel: Mikrokristallin cellulosa, Dextros, Smörjmedel: Magnesiumsterat, Kapsel: Gelatin.

OBS! Rekommenderas EJ till tävlande idrottare. Innehåller ämnen som vid dopingkontroll kan ge positivt svar.

Koffeinhalt:
160mg / kapsel

Kosttillskott: Bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Överdosering kan medföra hälsorisker. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur med stängt lock. Rekommenderas ej till dig som har högt blodtryck, hjärtproblem, är gravid eller ammar.