Elit Nutrition - L CARNITINE + SYNEPHRINE

I lager.
289 kr

Elit L-carnitine + Synephrine är ett kosttillskott med rent synferin och karnitin. Upp till 60 doseringar per burk.

  • 1 000 mg karnitin per kapsel
  • 20 mg synefrin per kapsel
  • Lättsvalda kapslar
  • Fri från koffein

Elit L-carnitine + Synephrine från Elit Nutrition är en kombination av l-carnitin och synefrin. Detta enkla kosttillskott kombinerar två mycket populära ingredienser i ett smidigt kapselformat som är enkelt att ta med sig överallt. Elit L-carnitine + Synephrine snålar inte heller på doseringarna.

Elit L-carnitine + Synephrine ger hela 1 000 mg karnitin per kapsel! Karnitin är ett kroppseget ämne som är nödvändigt för fettmetabolismen. Karnitin ansvarar för transporten av långkedjiga fettsyror in i mitokondrierna. Det är sedan mitokondrierna som sköter oxidationen (förbränningen) av fettsyrorna. Karnitin är med andra ord en nödvändig transportör av fettsyror. 

Synefrin är en alkaloid som hittas naturligt i vissa växter. Synefrin har föranlett stor uppmärksamhet under åren av flera anledningar. Många väljer att använda synefrin istället för koffein. Elit L-carnitine + Synephrine ger den smidiga dosen 20 mg per kapsel, en väl avvägd dosering.

Elit L-carnitine + Synephrine är ett tillskott många väljer att använda när de går på diet.

Antal doser per förpackning: 30 – 60 st.

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel morgon samt 30 min före fysisk aktivitet med rikliga mängder vatten. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.