Sportlab - Turkesterone 60 kapslar

I lager.
499 kr
399 kr

Turkesteron är en ecdysteroid som finns naturligt i växten Ajuga Turkestanica plantan, plantan växer endast i Uzbekistan och Tajikistan, men det är endast i Uzbekistan man förädlar och säljer extraktet.

Ecdysteroider kan jämföras med testosteron men med den avgörande skillnaden att det inte binder sig till androgena receptorer, och kan därför inte orsaka några av de sidoeffekter (biverkningar) som testosteron ger, men stimulerar flera anabola processer i kroppen. Av de ecdysteroider man känner till är det turkesteron som ger högst effekt. Turkesteron ökar även proteinsyntesen samt stöder muskelcellernas upptag av aminosyran L-Leucine vilket ger ökade förutsättningar för att bygga muskler.

För bästa effekt verkar en dos på 500mg per dag vara tillräcklig och att använda turkesteron i cykler om 8-12 veckor har visat sig effektiv även om produkten inte har några kända biverkningar vid längre användning.

 

Ingredienser: Ajuga Turkestanica ört-extrakt (10% turkesteron, 2% ajugasterone), mikrokristallin cellulosa. Kapsel: Gelatin, titandioxid.

Dosering: Två kapslar en gång per dag. 

Innehåll per 2 kapslar
Turkesteron-extrakt 500 mg

Kapslar per burk: 60 st