Naughty boy - Turkesterone 60 kaps

I lager.
549 kr

The Turk från Naughty Boy är ett högdoserat turkesterone-tillskott som innehåller 500mg turkesterone per daglig dos. Dessutom är den förstärkt med Bioperine®


Vad är The Turk?
Naughty Boy The Turk är ett kosttillskott innehållandes turkesterone och Bioperine®. Turkesterone är en ecdysteroid, en steroid som finns i bland annat växter. Skillnaden mellan denna steroid och anabola steroider är att turkesterone är helt naturligt och givetvis även lagligt, till skillnad från anabola steroider som dels är olagliga och dessutom har en rad biverkningar. Bioperine® är tillsatt för att maximera upptaget av den aktiva ingrediensen turkesterone!


När ska man ta The Turk?
The Turk från Naughty Boy bör tas såväl på träningsdagar som på träningsfria dagar. På träningsdagar tar du 2 kapslar med måltid före träning och på dina vilodagar tar du 2 kapslar till frukost eller middag. Överskrid inte denna rekommenderade dos!


Varför The Turk?
Turkesterone är en steroid som blivit oerhört populär inom kroppsbyggnad och fitness då den dels är helt naturlig och fri från biverkningar men också visat på riktigt bra resultat vad gäller ökad muskelmassa och styrka. The Turk från Naughty Boy är ett turkesterone-tillskott av hög kvalitet som innehåller hela 500mg turkesterone per daglig dos. Dessutom innehåller den Bioperine® som ökar upptaget av turkesterone, något som inte finns i alla tillskott av turkesterone.

______________________________________

Antal doser per förpackning: 30

Rekommenderad dosering: på träningsdagar; 2 kapslar med måltid före träning. På vilodagar; 2 kapslar till frukost eller middag

Ingredienser: Turkesteron (Ajuga Turkestanica) (standardiserad till 10% turkesteron), bioperine® (svartpeppar (piper nigrum) frukt extrakt)

Övriga ingredienser: Vegetabilisk kapsel, magnesiumstearat

Turkesteron (Ajuga Turkestanica Extrakt), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), flytande medel (magnesiumstearat), vegetarisk kapselskal.


Allergi: Denna produkt tillverkas i en anläggning som bearbetar produkter som kan innehålla nötter, mjölk, gluten, ägg, skaldjur och jordnötter.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Används ej om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 12 månader. Förvaras torrt och väl förslutet i rumstemperatur, samt oåtkomligt för barn. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du kontakta läkare innan du använder produkten.

Innehåll
Per 2 kapslar
Ajuga Turkestanica Extract
500mg