Chaos Crew - Turkesterone 500mg - 90 caps

699 kr
599 kr
Produkten är slut i lager :(

1500mg Turkesterone per daglig dos
- Standardiserad till 10% Turkesterone
- Ökad muskeluppbyggnad & reparation
- Förbättrar proteinsyntesen
- Förbättrar kroppssammansättningen

Vad är Turkesterone HIGH DOSE?
Turkesterone HIGH DOSE från Chaos Crew är ett muskelbyggande kosttillskott innehåller den omtalade ecdysteroiden turkesteron. Turkesteron är en hormonell steroid som finns i bland annat växter. Turkesterone, till skillnad från exempelvis anabola steroider, orsakar inga steroids biverkningar, men ger liknande effekter. Bland annat kan ett tillskott av turkesterone från Chaos Crew öka din muskeluppbyggnad och muskelreparation, förbättra din proteinsyntes och kroppssammansättning, helt naturligt.

När ska man ta Turkesterone HIGH DOSE?
Turkesterone från Chaos Crew intas om 3 kapslar, dagligen. Kan med fördel intas om cykler på 8-12 veckor.

Varför Turkesterone?
Det finns idag flera olika kosttillskott innehållandes turkesterone, det som skiljer Turkesterone HIGH DOSE från Chaos Crew från mängden är dess höga dosering. En kapsel innehåller hela 500mg turkesteron och den dagliga rekommenderade doseringen är tre kapslar, det vill säga totalt 1500mg. Turkesteronet är dessutom standardiserat till 10%, något som gör de till ett av de bästa och mest effektiva turkesterone-tillskotten på dagens marknad. 
______________________________________

Antal doser per förpackning: 30

Rekommenderad dosering: tre kapslar dagligen

Ingredienser: Turkesteron (Ajuga Turkestanica Extrakt [hel planta] (10% turkesterone)(Rhaponticum carthamoides)

Övriga ingredienser: Gelatin, organiskt rismjöl, magnesiumstearat

Allergi: Denna produkt tillverkas i en anläggning som bearbetar produkter som kan innehålla mjölk, ägg, soja, trädnötter, vete, fisk, kräftdjur och skaldjur.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Används ej om du är allergisk mot någon av de ingående ingredienserna. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Öppnad förpackning bör förbrukas inom 12 månader. Förvaras torrt och väl förslutet i rumstemperatur, samt oåtkomligt för barn. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du kontakta läkare innan du använder produkten.

Innehåll per
1 kapsel
Ajuga Tukestanica Extract
500mg